.

De gratis Bestel Alert vertelt je wanneer je moet bijvullen

Beste mazoutgebruiker,

Het is de meeste van ons weleens overkomen, vergeten de inhoud van de tank te controleren en plots zonder mazout vallen. Dit kan zeer vervelend zijn, zeker op koude winterdagen.
Met deze gratis tool kunnen deze situaties tot het verleden behoren.

Vertrouw op de Bestel Alert en je stookolietank is altijd tijdig gevuld
Schrijf je gratis in voor de Bestel Alert. Dan krijg je automatisch via mail of sms een reminder als je laatst bestelde mazout bijna op is.

Hoe weet de Bestel Alert wanneer jij nieuwe mazout nodig hebt?
Op basis van een aantal gegevens die jij doorstuurt, berekent de Bestel Alert wanneer je laatste bestelling bijna is verbruikt. De berekening gebeurt aan de hand van de zogenaamde graaddagen. Deze graaddagen zijn geen echte dagen. Het is een waarde die gebaseerd is op een referentietemperatuur van 16,5 °C. Dit is de temperatuur waarbij veel mensen beginnen te stoken. Het verschil tussen de gemiddelde dagelijkse buitentemperatuur en 16,5 °C bepaalt het aantal graaddagen. Deze waarde laat toe om jouw verbruik zo correct mogelijk in te schatten. 

Een voorbeeld
Is de gemiddelde temperatuur van een dag -1°C, dan bedraagt het aantal graaddagen voor die dag 17,5°C, namelijk het verschil tussen 16,5 en -1. Is de gemiddelde dagtemperatuur meer dan 16,5°C? Dan wordt voor die dag waarde 0 gebruikt. Januari 2018 telde bijvoorbeeld 325 graaddagen.

Een betrouwbare berekeningsmethode
De graaddagen weerspiegelen heel precies de realiteit van het verschuivende stookseizoen. Elke winterprik of warmere periode wordt correct mee in rekening gebracht. Zo krijg jij op het juiste moment je Alert en geniet je altijd onbezorgd van een warm huis.

Vermijd dat je ‘zonder valt’
De Bestel Alert is handig. Maar het blijft uiteraard altijd aangewezen om regelmatig het metertje van de stookoliestand in je tank te controleren. 

Schrijf je in

 

Dit is een gratis tool van Informazout.
Kijk ook op www.informazout.be voor meer handige tools.

Interesse in onze acties en tips?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief :

Openingsuren kantoor
Ma-Vr 8 - 18u
         Bel ons   +32 (0)89 70 25 61            

kwaliteits mazout en tankstation
Als vrije, onafhankelijke brandstoffenverdeler in
Belgisch Limburg, engageren wij ons om hoogwaardige
producten te leveren aan scherpe tarieven, 
gecombineerd met een kwaliteitsvolle
dienstverlening en stipte service.

Ons familiebedrijf staat al sinds 1965 garant voor
een grote flexibiliteit en persoonlijke service!